ارتودنسی ثابت

 ارتودنسی ثابت

هدف از ارتودنسی ثابت حرکت دندان ها در فضای نامناسب و اصلاح نامرتبی دندان ها می باشد، در ارتودنسی ثابت بیمار نمی تواند دستگاه ارتودنسی را از دهان خارج کند . در ارتودنسی ثابت براکت ها بروی دندان چسبانده شده و ثابت می گردند. از بین براکت ها یک سیم گذارنده می شود و با استفاده از کش های بسیار ریز به براکت ها انداخته می شود . در هر جلسه این کش ها تعویض می شود .

ارتودنسی ثابت

ارتودنسی ثابت

مدت درمان ارتودنسی ثابت

مدت زمان استفاده از ارتودنسی ثابت بستگی به میزان نامرتبی و شدت مشکل دارد اما بطور معمول به مدت 2 سال طول درمانی ارتودنسی ثابت به طول می انجامد.

مزایای ارتودنسی ثابت

از مزایای ارتودنسی ثابت می توان به مرتب و صاف شدن دندان ها و آسان تر شدن نظافت دندان اشاره نمود.

با استفاده از ارتودنسی ثابت ظاهر دندان ها بسیار مرتب می شود و ریسک ابتلا به بیماری های لثه در آینده بسیار کاهش می یابد

ارتودنسی ثابت برخلاف ارتودسی متحرک همیشه در محل خود ثابت است و به وظیفه ی خود عمل می کند .

با استفاد ه از ارتودنسی ثابت احتمال بازگشت دندان ها به حالت اولیه بسیار کم می باشد .بیشتر مراجعین  دکتر صدرالدینی متخصص ارتودنسی از ایشون در رابطه با مراحل ارتودنسی سوال می پرسند . در ادامه روند مراحل ارتودنسی را توضیح می دهیم .

انواع ارتودنسی

ما در ادامه  سعی داریم تا تمامی مباحث و سوالات شما عزیزان را مورد بررسی قرار دهیم مواردی از قبیل: ارتودنسی دندان چیست؟ ، انواع ارتودنسی نامرئی ، ارتودنسی دمیون ، انواع براکت های ارتودنسی ، مراحل ارتودنسی دندان ، انواع ارتودنسی متحرک با ما همراه باشید.

ارتودنسی دندان چیست؟

امروزه درمان های دهان و دندان پیشرفت کرده است و روش های متعددی برای درمان این نوع بیماری به ارمغان آمده است. ارتودنسی دندان به معنای مرتب کردن دندان های نامنظم و هم تراز قرار دادن تمامی دندان ها نیز می باشد.

مراحل ارتودنسی

  • علت ابتدایی بودن درمان فک
  • قالب گیری ارتودنسی
  • حرکت دندان با ارتودنسی ثابت

زمان ارتودنسی در بزرگسالان

در درمان های ارتودنسی سن خاص و مشخصی وجود ندارد و نمی توان گفت تا یک زمان صبر کنید و بعد درمان های ارتودنسی را انجام دهید. بعضی از مواقع نیاز به ارتودنسی پیشگیری هست تا از مشکلاتی که در آینده به وجود می آید جلوگیری شود و از هزینه های گزاف و درمان های طولانی پیشگیری شود.

ولی به طور کلی تمام کودکان بین سن شش تا هشت سالگی طبق توصیه انجمن های ارتودنسی های بین المللی باید یک معاینه کامل نزد متخصص ارتودنسی بشوند. البته ناگفته نماند درمان های ارتودنسی مختص کودکان و نوجوانان نیست و بزرگسالان عزیز هم می توانند در هر سنی از فواید ارتودنسی بهرمند بشوند.

انواع ارتودنسی

افرادی که می خواهند ارتودنسی را انجام دهند نگران زیبایی دندان هایشان هستند.

براکت فلزی

براکت فلزی با وجود این که بر روی دندان کاملا دیده می شود. سریع ترین، مقاوم ترین، کارآمدترین، کم هزینه ترین سیستم براکت دندان هست.

براکت سرامیکی

زیبا تر و گران تر نیز می باشد و همچنین دوره درمان آن طولانی تر از براکت فلزی هست.

براکت الاینر

الاینر متحرک شفاف نامرئی هست و کسی متوجه درمان ارتودنسی شما نمی شود. هزینه این نوع درمان بالاتر از براکت های فلزی و سرامیکی هست و زمان طولانی برای درمان می خواهد.

براکت پشت دندانی

همچنین براکت پشت دندانی شبیه نوع فلزی هست و پشت دندان ها چسبیده می شود و علاوه بر هزینه زیاد، زبان را موقع حرف زدن اذیت می کند.

 

ارتودنسی دندان در حوزه درمانی دندانپزشکی قرار دارد و لازم است تا برای درمان حتما با متخصص ارتودنسی مشورت کنید ،شما می توانید برای اطلاع کامل از تعرفه ها و طول دوره درمان با دکتر صدرالدینی متخصص ارتودنسی صحبت کنید . برای مشاوره کافی است با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید :

22841095-22674654

انواع نگهدارنده ارتودنسی

پس از درمان ارتودنسی برای جلوگیری از نامرتب شدن دوباره دندان باید از نگهدارنده دندان استفاده شود.

نگهدارنده ثابت

این نوع نگهدارنده برای هر فک پشت دندان سیمی چسبانده می شود و نامرئی هست و دندان ها محکم سرجای خود نگه می دارد. استفاده از نگهدارنده ثابت هزینه جداگانه دارد و با آن نمی توان غذاهای سفت خورده شود و نیاز به استفاده از نخ دندان مخصوص ارتودنسی دارد.

نگهدارنده متحرک

در نگهدارنده متحرک برای هر فک یک پلاک پلاستیکی ساخته می شود که رایگان هست و هنگام غذا خوردن و تمیز کردن می توانیم آن را در بیاوریم. پلاک های متحرک نامرئی نیستند و اگر در طول روز درشان بیاوریم دندان ها دوباره نامرتب می شوند.

ارتودنسی ثابت

ارتودنسی ثابت

 

انواع براکت های ارتودنسی

بعضی از بزرگسالان ممکن هست نسبت به ظاهر براکت های فلزی حساس باشند و به همین خاطر از  ارتودنسی دندان اجتناب کنند ولی خوشبختانه امروزه روش های متفاوتی وجود دارد یکی از این روش ها استفاده از براکت های پشت دندانی هست که در پشت دندان نصب می شوند و کاملا غیر قابل دید هستند.

ارتودنسی نامرئی

از دیگر بزرگسالان که از ظاهر براکت ها و سیم های متفاوت فلزی حساس هستند استفاده از پلاک های نامرئی و متحرک هست. کیفیت درمان می تواند هماهنگ و مطابق  با همان براکت های پشت دندانی و حتی براکت های روی دندان باشد.

انواع روش های ارتودنسی ثابت

  • ارتودنسی دمیون
  • ارتودنسی لینگوال
  • ارتودنسی نامرئی ( اینویزیلاین )
  • ارتودنسی با براکت های سرامیکی

مراقبت بعد از ارتودنسی  

مراقبت از بهداشت دهان و دندان تا زمانی که تحت درمان هستید و بعد از آن و رعایت تمامی توصیه های متخصص ارتودنسی در دریافت بهترین نتیجه از ارتودنسی کمک بسیار شایانی می کند .

برای انجام ارتودنسی حتما به یک متخصص ارتودنسی که در این زمینه مهارات و تجربه بالایی دارد مراجعه نمایید، دکتر صدرالدینی متخصص ارتودنسی، در زمینه ارتودنسی تجربه بسیار درخشانی دارند، افرادی که برای منظم کردن دندان های خود خواستار ارتودنسی هستند می توانند از طریق راه های ارتباطی زیر مشاوره های لازم را از دکتر صدرالدینی متخصص ارتودنسی دریافت نمایند .

منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم.

با تشکر، مدیریت سایت دکتر صدر الدینی متخصص ارتودنسی

برخی از نمونه کار های دکتر فرهاد صدرالدینی متخصص ارتودنسی

 

 

پاسخ